Min første kunstinvestering

Ris a la mande med appelsinindkog

Af Emilie

Hører du til dem, der er lidt ligeglad med kedelig købe-kirsebærsovs, eller bare i det hele taget sorterer kirsebærrene, fra når der spises ris al la mande juleaften, så kan det anbefales at erstatte kirsebærsovsen med appelsinsaft-reduktion.

Vi lod saften fra en 2-3 store appelsiner koge ind sammen med lidt rørsukker/akaciehonning og frisk vanilje fra stang – resultatet ligner måske ikke det man er vant til, men er et rigtigt lækkert, sødt, surt og friskt alternativ til de udkogte kirsebær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første kunstinvestering