Nem Chicken Ceasar Salad
Af Emilie
Da Lise og jeg for et par år siden var i New York sad vi dagen inden afrejse og stenede til The Food Network i vores hostels opholdsstue – der lavede de en helt fra bunden ceasar salad, som så super lækker ud. Da vi kom hjem måtte det afprøves og det var bestemt indsatsen værd at bikse sin egen dressing sammen – skal det gå lidt hurtigere kan man også snyde med den originale Ceasar Cardini dressing og så ellers gode råvarer for resten af pengene – så har du hurtig og rimelig sund aftensmad klar på ingen tid!
Hermed en opskrift på nem Ceasar til 2 personer:
2 kyllingebryster – skåret i små skiver og grillet på grillpande
Mini romainesalat – ca. 2 hoveder
Parmesan i flager, ca. 75 gram
Ceasar dressing
Ca. 3 skiver godt hvedebrød skåret i tern til croutoner (brugte Bo Bechs – lidt frås, men rigtig godt!)
Salaten skylles og rives i mundrette stykker og stilles til side mens resten tilberedes. Start derefter med at riste brødterningerne i olie og lidt salt, peber og oregano. Når terningerne er blevet gyldne og sprøde, lægges de til side på lidt fedtsugende papir, mens kyllingen steges. Riv derefter parmesan i flager og anretningen kan begynde.
Salaten vendes i en skål med passende mængde dressing. Kylling, croutoner og parmesan fordeles ovenpå salaten anrettet på tallerknerne. Og så er der serveret!
Uhmm det lyder lækkert og let at gå til