Stenbiderrogn nu!
Af Julie
Sidste fredag havde jeg noget formbrød med mig hjem fra fredagsmorgenmad på arbejdet. Det er ikke just formbrød jeg spiser mest af, men der skulle være lidt af det hele, så sådan et havde jeg også købt.
Derfor tænkte jeg lidt over hvad sådan et kunne bruges til og vupti: Irmas reklame om frisk stenbiderrogn poppede op i min lille fredagsluksushjerne.
Jeg besluttede mig for at gå med meget blide smagsnuancer til stenbiderrognen. Den skulle have lov til at skinne igennem.
Formbrødet blev ristet, skåret i fire og af med skorpen. Avokado i skiver og ovenpå.
Thiese creme fraiche 18% rørt op med finthakket purløg.
Creme fraichen op på brød og avokado og så mangler stenbiderrognen bare..
Det har lykkedes mig at få stenbiderrognen uskarp på alle billeder af den færdige mad, men hvad – I får det alligevel, så I kan se den færdige haps. Denne kombi kan stærkt anbefales til en fredagsforret, men virker sikkert ganske udemærket en anden dag også.
Vi spiste resterne af rognen til morgenmad på nogenlunde samme måde bare med et blødkogt æg til. Not bad!
PS. Husk lige at smage på stenbiderrognen og sørg for at den er ordentligt saltet. Ellers må du give den lidt ekstra for at få smagen frem. Det er synd hvis rognens smag forsvinder i mængden.
Uhm, stenbiderrogn er bare det bedste. Har lige selv leget med en kæmpeportion 🙂