Kålslaw ala Nigella

Manfreds igen

torsk og aspargessuppe på manfredsasparges, bønnepure, æggeblomme og kørvelAf Julie

Jeg har jo egentlig skrevet om Manfreds før. Men jeg spiste der for et par uger siden – og jeg bliver altså nødt til at dele billederne med jer. Jeg og veninde N hoppede på dagens grønne (95 kr.), mens Clausen hoppede ud i begge forretter: En aspargessuppe og en torsk med porre, friske salater og sennepshalløj (min hjerne har fortrængt detaljerne omkring Clausens mad – var MEGET optaget af min egen ditto). Min tallerken bestod af perfekt tilberedte hvide asparges, hvid bønnepure, pocheret æggeblomme og masser af kørvel. Jeg elsker asparges, æggeblomme og kørvel, så der var ingen tvivl for mig om hvad jeg skulle spise og boy oh boy hvor blev jeg ikke skuffet! Har aldrig savnet kød så lidt, som jeg gjorde under denne ret. Grøntsager rocks!! Og det gør Manfreds altså også!

Sidst jeg skrev om Manfreds var det kort tid før jeg skulle spise på Manfreds bror Relæ. Det var et helt igennem virkelig dejligt og spændende måltid, men på mystisk vis har jeg slettet alle billeder undtagen et af min kaffekop. Jeg fatter ikke hvordan og får stadig myrekryb bare ved tanken om ufrivilligt slettede billeder. Håber ikke der var mere der røg i svinget, men jeg har ikke overblik til at regne det ud. Gisp! Anyways som en ganske særlig læserservice slæææber jeg nu snart mig selv hen på Relæ igen – selvfølgelig KUN for jeres skyld – nogen skal jo taget slæbet og smage for på byens restauranter. I kan takke mig ved lejlighed ! 🙂

Håber forresten I har haft en forrygende pinse. Min har bl.a. stået på kæmpelagkage, friske jordbær, friskfangede fisk og massevis af lækre bærcocktails. Not to shabby!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kålslaw ala Nigella