Kuk-kukærter

Snax

20110819-025753.jpg

Af julie
Her på en grå fredag får I lige et billede af resterne af en ret lækker snack jeg spiste den anden dag. Wasas crisp&cereals bar, som jeg faldt over i et supermarked en eftermiddag, hvor der var lidt for langt til hjem og aftensmad. Var lidt skeptisk da jeg har fået min første og sidste Wasa knækbrødssnack (småblødt frukostknækbrød med en eller anden masse der skal lege skinke og ost, nej tak!) men denne her var go’!

Chokoladen er selvfølgelig ikke af den ædleste kvalitet, men baren var knasende, sprød og sej og lige tilpas sød (slet ikke hvinende – dejligt). Som I kan se nåede jeg at spise baren før jeg fik taget et billede af den. Måske også fordi jeg spiste den i toget og ikke ville stemples som freak-der-fotograferer-sin-snackbar, ik’! 🙂

20110819-030821.jpg

Og så lige et billede af min fine softice fra Ikea. Skulle slet ikke have, men kassemanden forærede os den. Og så var det jo uhøfligt at sige nej. Den ligner lidt en doughnut synes jeg. Softice og doughnut – ikke nogen dårlig kombi måske?

PS. Beklager billedkvaliteten. Skulle lige teste om jeg kunne lave et indlæg direkte fra min telefon. Det gik!

2 kommentarer

  • Ida

    Haha ville gerne have set dig, stå i toget og tage billeder af din snack 😀
    De stod og delte dem ud, foran Magasin for noget tid siden. Og ja godt smager de 🙂
    IKEA og billig is, har altid været et hit i min verden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Ida.
      Ja jeg prøvede desperat at skrue ned for freak-faktoren, men endte jo alligevel med at stå og fotografere det tomme papir på Hellerup station, så jeg ved ikke helt om det lykkedes.
      Har faktisk aldrig før fattet at Ikea havde all-you-can-eat softice, men husker de glade barndomsminder fra Jensens bøfhus, hvor hovedretten bare var en – meget lang – undskyldning for at komme frem til isen.

      Kh Julie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuk-kukærter