Bloggens valgflæsk - processen

Mandagens efterårssalat

mandagens efterårssalat

Af Julie

Her får i lige et iPhone-close-up af mandagens bud på en efterårssalat. Vi havde en masse gode sager liggende i køleren fra vores Aarstiderne-kasse og flere af dem skulle altså bruges n.u.!

Det blev til en salat – udtænkt i Clausens geniale hjerne, eksekveret af mine flittige fingre (og tomme hoved, hahah) – med :

Grønne bønner stegt 5-7 minutter på panden i en anelse olie og lidt balsamico. De havde stadig masser af sprødhed tilbage, da jeg tog dem af.

Fintfintsnittet spidskål

Blødstegt porre i skiver på ca. 1.5 cm

Minitern af rødbede hurtigt svitset på en pande med lidt soya.

Det hele blev vendt sammen så olien, soyaen og balsamicoen fik lov til at fedte spidskålen lidt ind.

Jeg syntes først at salaten så alt for fedtet og tung ud, men det viste sig at balancen var rigtig god. De våde ingredienser fungerede perfekt som en slags dressing.

Og så blev salaten serveret i min nye sorte salatskål fra Krenit/Normann Cph. Sort og salat er pænt sammen!

2 kommentarer

  • Camilla brandt

    Hej Julie. Salaten lyder lækker… Tror jeg vil lave den i aften. Serverede du den varm eller kold? Kh Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Hej Camilla. Jeg havde jo helt glemt denne salat 🙂 Men den var virkelig god. Jeg mener, at de forskellige elementer kølede rimeligt hurtigt af, så salaten var nok nærmere kold end lun.. Men du behøver alutså ikke at vente på, at det køler af – jeg tror den er fin uanset. God fornøjelse med den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens valgflæsk - processen