Svensk pølseret

Update på de der jomfruhummere

jomfruhummere med persillepesto

Af Julie

Kan I huske, at jeg slog mine fedtede fingre i denne her for noget tid siden? Ork, de er skam blevet konsumeret. Og sådan endte de deres dage: Flækket på langs, smurt med olie, drysset med salt og peber og grillet i ovnen. Bagefter dryppet med persillepesto.

Flot så det ud og fint smagte det da også. Tror dog faktisk jeg var vildere med udseendet end smagen. De var lidt nogle små pus og konsistensen var ikke så fast som jeg nok havde drømt om. Melet er ikke det rigtige ord, men.

Næste gang jeg vil have jomfruhummere, tror jeg fiskehandleren får et besøg.

1 kommentar

  • jamen det er jo så lækkert med sea food! Vi holdt for nyligt gilde med både jomfruhummerhaler og krabbeklør. Det er vidunderligt…. mums!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svensk pølseret