KALVEKÆBERAGU M HJEMMELAVET PASTA

RETRO REJER

PhotobucketDe skønne kæber fra sommerhusmiddagen blev indledt af  en herlig omgang retro rejer i form af 80’er klassikeren rejecocktails. Der er ikke så meget andet at sige end at den stadig holder (måske primært fordi det emmer lang væk af barndomsnostalgi), men når det så er sagt, så er kombinationen af rejer, sprød salat, thousand island, dild und so weitere en virkelig rar start på en mere heavy middag.

Vores rejecocktails til seks personer blev bikset sammen af:

  • 2 poser black tiger prawns, optøede, pillede og stegt i chili og citronskal
  • 1 mini romaine salat, hakket i fine strimler
  • 2 avocadoer, hakket i grove tern
  • 1 bdt grønne asparges, let dampede og snittede i fine stykker
  • 1 bdt dild – grofthakket
  • citronbåde

Rejecocktailen blev suppleret af hjemmelavet thousand island lavet på:

  • 1 bøtte creme fraiche 18 %
  • 2 spsk mayo
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 2-3 spsk ketchup
  • 2 spsk worchestershire sauce
  • 2 fed hakkede hvidløg
  • Salt, peber, sukker, tabasco og paprika til at smage til med

Selve rejecocktailen bygges op af de forskellige ingredienser – lag på lag, så den ender med at så sådan her ud:

Photobucket

Til dressingen bikses alle ingredienser sammen – og wupti, så er der en meget fotogen og let forret klar!

Photobucket

Photobucket

2 kommentarer

  • Rejecocktail er en klar klassiker, har dog ikke tænkt at man kunne bruge rejer på denne måde.

    Plejer at hoppe på klassikerne fra Royal Greenland.

    Men har da lige fået en idé til nytårsmenuen her 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

    Ren nostalgi!
    Jeg plejer ligeledes at tilsætte rød grapefrugt i mundrette bider, haps.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KALVEKÆBERAGU M HJEMMELAVET PASTA