OM MISSEDE FLY OG VERDENS BEDSTE FRIED RICE

LET ME INTRODUCE YOU TO AN OLD FRIEND…

PhotobucketOk – jeg ved godt at denne her lille satan ikke er noget stort kulinarisk vidunder, og det er garanteret heller ikke synderligt sundt, men sildepostej er for mig det ultimative 80’er-pålæg, der altid vækker gode minder om min tidlige barndom i start-firserne. Tror en eller anden sundhedsplejerske havde bildt mine forældre (og sikkert alle andre godtroende 80’er forældre) ind at sildepostej var det helt rigtige at fodre små poder med på den tid. Og ja – så kom det altså på frokostbordet til den helt store guldmedalje.

Det er ret sjældent jeg støder på sildepostej nu om stunder, men her til formiddags lå de genkendelige sølvfarvede ruller og kiggede forventningsfuldt på mig fra Netto’s rode-køledisk, og så var der jo ikke noget at gøre!

Jeg røg fluks hjem og fiksede mig denne rare frokostmad bestående af sildepostej, agurk og karse på resterne af det gode rugbrød fra sidste weekend – mens P3 kunne byde på en kavalkade af 80’er melodi grand prix hits i baggrunden – ahhhhh, de var nu fine de firsere….

Photobucket

4 kommentarer

  • Haha, åhhh, de fede 80’ere…
    Kan huske med (slet skjult) rædsel alle de sildepostejmadder, som fik klasseværelserne til at stinke nok så frydefuldt. Ha!
    Det var jo sundt!

    Eller noget… Men lækkert ser det da ud og jeg kunne som om det var igår huske PRÆCIS hvordan sådan en rulle den smager… Funky!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ML

    Her på matriklen var det et hit og blande det med et hårdkogt æg der var hakket, til en slags fuglekvidder. det smager jo faktisk ret godt, men det er lidt guilty pleasure…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

    Jeg har fået sildeposteg meget tidligere end 80’erne, er født i 40 og jeg elsker sildeposteg med rå æggeblomme på.
    Hvor tidlig jeg har fået det, kan jeg desværre ikke huske

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM MISSEDE FLY OG VERDENS BEDSTE FRIED RICE