DØP IT
Så fint så der ud, da vi i går mødtes ved DØP (Den Økologiske Pølsemand) på Købmagergade lige ved runde tårn. I anledningen af Copenhagen Cooking har DØP sat currywurst und sauerkraut på menuen. Det blev vi selvfølgelig nødt til at prøve.
Den søde pølsedame gjorde vores pølser klar, mens der blev tid til lidt hyggesnak. Vi spurgte om det var ok, at vi tog et billede af hende, og hun replicerede, at hun mente, at hun allerede figurerede i diverse japanske turisters fotoalbum, så det kunne hun ikke se noget problem i :-).
Jeg sneg mig uden om brødet og fik denne servering. Karrypølse, syltede rødbeder, sauerkraut, hjemmerørt remoulade, ketchup og sennep. Her må remo’en lige fremhæves: Den var hjemmerørt og var slet ikke så sød som køberemo normalt er.
Emilie og Lise var også glade for vores besøg hos pølsemanden. Her står de og venter spændt på deres portion.
De to damer fik sådan en fætter her: Ristet hotdog med det hele. Det vil sige også sauerkraut og rødbede. Der var glæde at spore over serveringen. Pølsen var fint gul og havde en meget mild karrysmag. Ikke noget der vælter dig bagover i smagsamok, men dejligt smagte den.
Der var tænkt over sagerne hos DØP, maden og drikkevarerne er økologiske – og det er servietterne også. Af drikkevarer kunne man bl.a. få øko-cocio og en hyldeblomstsaft uden sukker, der i stedet var sødet med æblejuice.
Det var superhyggeligt at mødes under pølsemandens tag på sådan en helt almindelig onsdag. DØPs karrypølse og sauerkraut er et meget hyggeligt lille indslag i Copenhagen Cooking. Det er ikke all in på karrysmagen som i fx Berlin, men en fin variation over en god kvalipølse.
Nu er det jo ikke for at være irriterende, men jeg trak lige på smilebåndet da jeg læste; Her må remo’en lige fremhæves: Den var hjemmerørt og var slet ikke så sød som købemayo normalt er.
Remo der bliver til mayo 😉
Dejligt indslag – min lille madklub har planlagt en tur til DØP og jeg vil da, på tirsdag når vi mødes, lige reklamere for indlægget. Tak for en fin blog, i gør det godt piger!
God dag 🙂