GENSYN MED GROM – ROM PT. 3
Sidst jeg var i Paris skrev jeg begejstret om Grom isbaren, der lå på vores gade. Vi fangede godt at isbaren var italiensk, men troede egentlig at den var en enlig svane. Det viste sig så, at det var den overhovedet ikke.
Clausen havde allerede spottet den på Piazza Navona og da vi stod og pegede is ud, viste det sig, at Grom har masser af butikker i Italien og derudover i New York, Malibu, Osaka, Tokyo og så Paris.
Og tak for det. Jeg kan skrive under på at uanset hvor, så smager Grom isen fantastisk. Den er cremet og sej – og velbalanceret i smagen.
Denne gang blev det til en vanille og en caramel med havsalt. Begge lækre bløde smage. Må dog tilbage næste gang, da jeg bliver nødt til at prøve en lidt friskere kop med yoghurt og citronsorbet – uh, eller måske rød grapefrugtsorbet, kors det lyder godt. Kan godt lide den måde, at isoplevelsen ændres markant alt efter hvilke smage man sammensætter. Ahm.
Hvilken is! Ja italienerne kan jo også bare det der med at lave ismaskiner! Uhm lækkert. Ha en vidunderlig dag!