Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

7 kommentarer

 1. Kat

  Ihh- det er jo det bestik jeg har- elsker elsker elsker det:-)

  • Julie

   Sejt Kat. Fedt at vide, at jeg har en bestik-søster, som er lige så begejstret som mig 🙂

 2. Pyh… Jeg har længe troet at jeg var bims, fordi jeg er kræsen mht. bestik.

  Jeg kan ikke have at spise med knive der ikke har en ordentlig tyngde i skaftet og et rimeligt skær, eller sker uden en smule dybde.

  Har kun et enkelt sæt til fire der opfylder mine krav, det viste sig at den model var på vej ud af markedet.
  Så da jeg skulle supplere op, blev det med et sæt der næsten opfylder kravene, dog kunne knivene have en bedre tyngde.

  Men nu er der gået knap 9 år, så jeg har lært at leve med det 🙂

  • Julie

   Også rart for mig at høre at jeg ikke er alene. Kan sagtens genkende det med tyngden i knivene. Mine skeer må bare ikke have for meget dybde, synes det skærer i mundvigene og at det er svært at komme “ned” til indholdet.
   Fedt at du har fundet noget, der i hvert fald næsten lever op til kravene!

 3. Jeg er nu også glad for mit Zwilling “Jessica” bestik – det er lidt som dit, omend med lidt flere krummelurer på. Men det gør hvad det skal, der er god tyngde i det, og det er kram. Det er så også derfor det bliver brugt til gæste-bestik og ikke hverdagsbestik. Og i min skuffe har jeg købt et stykke lyserødt(!) filtunderlag, så det kan ligge meget fint og behageligt uden at få ridser! 😀

  • Julie

   Det lyder meget yndigt Hottie. Jeg bruger mit grand prix alt det jeg kan. Hvis vi så er mange finder jeg ekstrabestikket frem – som jeg har vundet på et lillebrorlod da jeg gik i 8. klasse 🙂

   • Ja, man er vel en tøs… *fnis*

    Haha, fornemt! Dengang var der bare sjovere ting at vinde i konkurrencerne 😉