TOMATMAD SUPREME
Tilbage i maj-ish da solen for første gang tittede frem, nød jeg en søndag formiddag en hyggelig frokost i haven sammen med mine veninder C og M. Frokosten stod dengang blandt andet på en herligt sommerlig tomatmad, som man næsten glemmer hvor godt kan smage i vintermånederne, hvor tomaterne herhjemme er en bleg og smagfattig omgang.
Og netop erindringen om denne fine mad, som vi spiste tilbage i maj, fik mig til crave en tilsvarende her i går aftes, da jeg var hjemme og vende i civilisationen inden turen igen gik til festivalpladsen.
Gårsdagens version kan næsten tale for sig selv – for nemmere bliver det næsten ikke! Godt rugbrød fra Meyers, Hellmanns fuldfede mayo, et par gode tomater, friskhakket purløg, oregano og basilikum, et kværn peber og drys salt – og haps, så har du en herlig mundfuld sommer klar til indtagelse. Og yes – den var præcis lige så god som jeg huskede den:)
Ser meget lækkert ud! Vildt at sådan en simpel tomatmad nu nogen gange kan være det bedste i verden 🙂