Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

17 kommentarer

 1. Laura E

  Nøj det ser godt ud, det skal prøves! Jeg plejer faktisk at gøre nøjagtig det samme, bare med ufrosne bananer, og så bruge det som en slags sund nutella – det er virkelig også godt!

  • Julie

   Hey Laura. Hov det lyder da også rigtigt godt. God idé, når man har lyst til brød med sødt på. Du må prøve en frossen, så prøver jeg en “optøet” 😉

 2. Det var da en super god ide!
  Det må jeg prøve at lave til min datter 🙂

  • Julie

   God idé. Forestiller mig at børn gerne vil have den lidt lysere end den du ser på billedet. Men hey, hvad ved jeg om den slags. Håber hun kan lide det!

 3. Jeg kan KUN tilslutte mig – det er en perfekt is, når man har mælkeallergi. Prøv også med et par frosne, danske jordbær… Det bliver bedre end godt. Man kan ikke smage den der “bismag” af banan 😀

  • Julie

   Tak for input, Hottie. Fedt at det også dur med bær. Det vil jeg prøve snarest! Og ja, det hjælper jo nok, at man godt kan lide banan, men jeg synes også godt at smagen kan maskeres med rigeligt kakao, hvis man mere er til det.

 4. Kiki

  Hvor meget kakopulver brugte du sådan ca?
  Altså snakker vi en teske, spiseske eller hvordan?:-)
  Må lige gå i krig med dette over weekenden!

  • Julie

   Her har jeg nok brugt 1,5-2 spiseskeer med top. Men jeg har faktisk ikke målt det af – bare hældt direkte fra glasset, så prøv dig frem. Det smager også dejligt med mindre i. Synes selv det nemmeste er at gå efter farven – altså om den ser mørk nok ud. Pøj pøj med det! 🙂

   • Kiki

    Hej igen! Så har jeg forsøgt mig med det, desværre ikke ligeså vellykkede som din!
    Jeg dele to bananer i tre poser, og brugte to af poserne, men mit blev mere som smeltet softice end en rigtig is.
    Har du nogen idé om hvad Søren jeg gør galt?

    // Kiki 🙂

    • Julie

     Hej Kiki
     Øv. Nu jeg tænker lidt nærmere over det, så syntes jeg også at det var lidt bøvlet i starten. I går var min stavblender lige ved at give op på en dobbeltportion (dvs. i min bog en hel banan) og et ordentligt skud kakao. Det lyder helt bestemt som om din banan er blevet for varm før den var færdigblendet. Når jeg ikke spiser min is hurtigt nok bliver det nemlig meget smeltet softice-agtigt. Din banan er altså smeltet for meget, gætter jeg på.
     Bananen skal bare lige samle sig efter den har været meget støvagtig. Når du kan se at lidt af bananen har samlet sig, kan du evt. stoppe med at blende og røre det sammen med en ske. Og så er det bare i gang med at spise!
     Prøv evt. at lav en mindre portion til at starte med – måske kan det gøre det nemmere at ramme det magiske ispunkt. Håber det hjælper. Du må endelig skrive igen om det lykkes for dig 🙂

 5. Det lyder lækkert, og smager sikkert rigtig godt:)
  Det skal klart prøves en dag!
  Gode billeder:)

  • Julie

   Det smager HELT sikkert godt. Tak, Josefine. Glæder mig selv til at kunne poste nogle billeder i dagslys snarest! 🙂

 6. Britt

  Hvor ser det bare lækkert ud! Det må jeg prøve at lade en dag, når vi skal have gæster 😉

  – Madenerikkedinfjende.wordpress.com – blog om mad og spiseforstyrrelse

 7. Kiki

  Hej igen. Beklager mut sene svar, men havde slet ikke set du havde svaret! 🙂
  Jeg skriver mig det bag øret og må op på hesten og forsøge igen! Mange tak for svar!

  • Julie

   Selvfølgelig. Og ja, op på hesten – det er den eneste vej frem!

 8. Charlotte G.S.

  Det lyder som en virkelig skøn halv-sund choko-banan-is! Var endda bare på udkig efter en sund chokoladeis 😉 Kan du svare mig på, om man på nogen måde kan komme rigtig chokolade i?
  Hilsen chokolade-elskeren <3

  • Julie

   Den er absolut skøn og ret så sund i mine øjne. Jeg tror ikke du skal blande chokoladestykker i fra start. Det vil gøre “isen” sværere at blende – og chokoladestykkerne vil bare blive blendet ud. Måske du kan røre nogle i i sidste øjeblik, når du har blendet. Alternativt kan du drysse chokoladen udover. Pøj pøj med projektet – og glæd dig!