FØDSELSDAGSKAGE EN MASSE
Det er ikke så lang tid siden, at jeg havde fødselsdag, og jeg valgte at fejre det med masser af kage – og af flere omgange (snak om at være bare en lillebitte smule kagemæt – det kan man utrolig nok godt blive)! Det var sødt, syndigt og meget dejligt! Emilie var så sød at lægge kamera til eskapaderne (jeg er stadig kun på mit iPhone kamera…), som følger herunder 🙂
Det blev til en meget tung brownie-agtig chokoladekage med kaffefrosting og knasende daim fra Cute Carbs. Den kan varmt anbefales – og den fik meget ros med på vejen:
Lakridskys, som jeg bl.a. har skrevet om her:
Citronsnitter, hvor jeg brugte en opskrift fra en amerikansk opskriftsdatabase, All Recipes (jeg vil anbefale kun at lave halv dej – mine blev lidt for tunge i det):
Bananmuffins med chokolade og citronfrosting, lavet på inspiration fra Cute Carbs, dog med citron istedet for lime og med masser af mørk chokolade i:
Og selvfølgelig lagkage (og selvfølgelig lyserød!) – lavet af Irmas lagkagebunde (de kan varmt anbefales!) lagt sammen med flødeskum rørt op med hindbær og makroner og overtrukket med glasur farvet lyserød af hindbærsaft, flødeskum og frysetørrede hindbær:
Kære Lise,
Uhmmmm – sikken et kagebord. Hvor var det nogle heldige gæster, du havde. Der må have været mange “iiih´er” og “åååååhhhhhh´er,” da dine gæster så hvilken forkælelse, du havde forberedt til dem.
Jeg har en opskrift på citronsnitter: http://www.becauseitmatters.dk/lemon-squares-citron-naesten-konfekt-kage/, som virker 🙂
Rigtig god weekend.
Mange hilsner,
Mette