NOSE2TAIL - THE DINER

EMILIE OG JULIE – GOURMET BLOGGERS

 photo nordicstylemag01_zpsdbee4b59.jpg

 photo nordicstylemag02_zps8155e622.jpg

Ja, sådan lyder overskriften i dette efterårs Nordic Style Magazine på en artikel om Gane & Gaffel. Hvad siger I så. Altså gourmet og gourmet, det kan man måske diskutere – ikke desto mindre følger et rigtigt fint interview (hvis vi selv skal sige det), hvor vi fortæller lidt om vores forhold til mad, hvorfor vi startede bloggen, og hvad der er vores mest uundværlige køkkengadgets. Og så er vores brunsviger-opskrift kommet med i bladet med en fin introduktion til den skønne kage for udlændinge 🙂

Derudover indeholder bladet en masse mode, bl.a. nogle fede fotoserier og funky street styles, så det er helt sikkert værd at tjekke ud. Du finder efterårets udgave lige her – for at tjekke G&G-interviewet ud, skal du om bagest i bladet, s. 148 (du kan gå direkte via linket her).

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOSE2TAIL - THE DINER