SLIDERS & SLINGS

TIP: LÆKKERHED FORKLÆDT SOM MAGASIN

kinfolk_homemade_yogurt_07-08-13_web_-web-12-13_19-jpg-5

Nu risikerer jeg sandsynligvis at fremstille mig selv som en ikke særlig firstmover-madblogger, men jeg har først inden for de seneste par måneder fået øjnene op for Kinfolk Magazine (der vist rent faktisk aflagde København et visit i sommers!). Kinfolk beskriver sig selv som et internationalt netværk af kunstnere, designere, fotografer, kokke og andre, der er interesseret i små selskaber og nye måder at gøre tingene på. Teamet bag er vistnok mest baseret i Oregon i USA – og udover kvartalsvise magasiner gør de sig også i events, små online city-guides og som noget spritnyt – en kogebog, Recipes for small gatherings.

Ja – og det er så den , jeg nu har forsøgt at være så firstmover-agtig at anskaffe mig – eller altså, den er stadig på vej med posten, men satser på at den kommer snart… Hele Kinfolk-universet har nemlig sådan et ualmindeligt fint og rart ‘støvet-sommerdag-ved-den-svenske-skærgård-med-blomster-i-håret-og-alle-mine-bedstevenner-til-middag’ agtig feel, som man jo mega-gerne ville leve i selv, men som jeg ikke kender noget levende væsen, der gør, når det kommer til stykket. I al fald slet ikke mig selv – jeg er tilsyneladende alt for glad for pangfarver, alt for stresset over at have maden klar til tiden, når jeg rent  faktisk inviterer alle mine venner til middag, og alt for dårlig til at plukke blomster fra en vejkant i Skåne, til at være særlig Kinfolk-agtig.

kinfolk-dinnerkinfolk_homemade_yogurt_07-08-13_web_-web-12-13_19-jpg-5

Nå, men skidt med virkeligheden – Kinfolk viser mig en verden (som på billederne oven for), jeg kun kan lade mig inspirere og fascinere af – og så er jeg sikker på, at kogebogen – og udgave syv af magasinet – som jeg også kom til at smide ned i min ‘shopping basket’ (hvem kan stå for en forside med isvafler fyldt af friske pastelfarvede blomster – jeg spørger bare!), vil gøre sig ret godt  som ‘coffee table books’ i mit pangfarvede hjem 😉

Bog og magasiner kan købes via hjemmesiden www.kinfolk.com. Fragt fra USA er lidt pebret, men til gengæld er selve kogebog og magasin ikke synderlig dyrt.


Alle billeder fra Kinfolk.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLIDERS & SLINGS