ISKOLD KAFFESJUS
Nøjjj hvor er det bare varmt i disse dage! Altså, jeg klager ikke. Det gør jeg ikke! Men pyha! 🙂
Jeg vil derfor lige stikke hovedet ind og dele denne iskolde kaffesjus med jer. Sjus skal ikke tages for bogstaveligt, for der er ikke en ml sprut eller det der ligner i. Faktisk består den kun af tre ting:
1 skud kaffe lavet på en lille mokkakande
1 skvis ahornsirup
2-5 isterninger
Er du forudseende, laver du kaffen i god tid, hælder den i glas over lidt ahornsirup og stiller på køl. Top den med isterninger og justér evt. styrken med lidt isvand, når den skal serveres.
Du kan også lave kaffen på espressomaskine eller kaffe-ditto, styrken kan altid justeres ved at brygge en stærk kande på filter eller hælde lidt isvand i espressoen.
Ahornsiruppen er en superlækker måde at søde kaffen, særligt hvis du bruger en bønne med lidt frugtighed og syre – det fremhæves af ahornsiruppen!
Nyd kaffesjussen i skyggen – ret perfekt afkølende og opkvikkende!
Ingen kommentarer endnu