OM AT FEJRE 1 ÅRS FØDSELSDAG - OG AT SLÆKKE PÅ EGNE FORVENTNINGER

NY DOUGHNUT-PUSHER I BYEN

donutsEt lille pip her fra barselsbutikken, der for alvor har ramt med travlhed og træthed og MEGET lidt tid med ledige to hænder til at lave mad og passe bloggen. Læg dertil et køkken, der nu i en måneds tid har været under ombygning, så giver det skidte forhold for en madblogger:)

Nå, men derfor skal I da ikke snydes for dagens hurtige tip fra barnevognstrilleturene. The Donut Shop – der så vidt jeg ved, er den eneste biks i landet, der laver hjemmelavede doughnuts, har nemlig lige åbnet endnu en butik på Jægersborggade 5, og der måtte jeg da lige ta en gåtur forbi her på åbningsdagen i går, fredag.

Jeg fik gaflet en masse smagsprøver og både den glaserede og den med hindbærglasur kan klart anbefales! De koster den nette sum af 15 kroner stykket og jeg blev simpelthen nød til at pakke et par stykker eller tre med til aftenkaffen.

NB: The Donut shops doughnuts kan i dag købes i 7-11-butikker.

donuts3 donuts2

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT FEJRE 1 ÅRS FØDSELSDAG - OG AT SLÆKKE PÅ EGNE FORVENTNINGER