CHOKOLADEBRUDSTYV
Jeg har påtaget mig det ærefulde hverv at medbringe julegodter til mine kolleger denne uge (som kompensation for udeblivende morgenmad i fredags, hvor vi både havde brunch i vores überskønne kantine OG sindssygt lækker julefrokost med en milliard retter tilberedt af en af mine superseje kolleger (arbejdsmadswin, hva’!).
I mandags medbragte jeg ovenstående skønne sag. Ikke alene er den virkeligt nydelig at kigge på, den smager også virkeligt herligt (tænk sofistikeret voksenudgave af snickers). Og så var den slet ikke svær at lave. Jeg pønser på at fabrikere endnu en til juledagene. Jeg er sikker på at den vil gøre sig godt efter et stort og nærende måltid – og gerne i følgeskab med en god kop kaffe.
Opskriften må i finde hos Maja Chocolat, nærmere bestemt lige her. Jeg har nemlig tyvstjålet den fra hende og har ikke ændret et komma!*
*Ahr, ikke helt rigtigt, men det var mere af nød. Jeg havde nemlig kun en kakaopeanutbutter på lager og for ikke at miste farvekontrasten mellem lys og mørk chokolade, så blandede jeg peanutbutteren i den mørke chokolade i stedet for den lyse. Det fungerede fint!
Ingen kommentarer endnu