"LAKSESALAT" A LA MEYERS DELI

OREO ICECREAM SANDWICH POPS – OG EN VINDER!

 

ore004

oreo01a

Da vi skulle lege os frem til en dessert med Oreos havde vi lidt svært ved at begrænse os, så sammen med vinderen af konkurrencen om et års forbrug af Oreos får I altså endnu en opskrift. Vinderen afsløres i slutningen af indlægget 🙂

Her kommer først en supernem opskrift med ret høj imponadefaktor. Jeg har en seriøs svaghed for sandwichis og derfor blev det altså det, jeg kastede min krea-tid med de små sort/hvide-kiks på. Ispindene kan selvfølgelig undværes, men indrøm nu bare, at det ser ret så fint ud!

Vi har snydt og brugt købeis. Nærmere bestemt Irmas vanilleis, som altså smager fortræffeligt! Hvis du føler for at lave din egen is, vil vi bestemt ikke holde dig tilbage.

Du skal bruge
Oreos
Vanilleis (1 stor teske pr kiks, så det er ikke vanvittige mængder)
Evt. små ispinde

Sådan gør du
Tag vanilleisen ud af fryseren og sæt den på køl, så den langsomt og skånsomt kan blive blød i det.

Skil dine Oreos ad og skrab fyldet ud – put det i en skål og sæt det lidt på køl.

Vær forsigtig når du skiller kiksene ad, så du bevarer alle kiksene hele (på den anden side, dem der går i stykker bliver du nødt til at spise med det samme, såeh…)

Smuldr eller hak det kolde fyld og rør det i din vanilleis.

Put nu en stor teskes rørt vanilleis med smuldret fyld på en kiksebund, placer den anden kiks ovenpå og tryk forsigtigt sammen. Skrab med enden af en teske rundt i kanten, så overskydende is fjernes og du får en pæn kant.

Har du små ispinde, så stik sådan én i. Hvis du ikke har, så smager de heldigvis lige så godt uden pind.

Læg straks issandwichen på frys.

Det mest tricky ved denne opskrift er, at isen hurtigt bliver for blød og smelter, så det handler om at være lidt rap på fingrene. Vi satte et par gange den rørte is på frys for lige at samle den igen, så den var til at arbejde med. Det fungerede helt fint.

Tag isene ud lidt før du skal servere, så isen bliver blød igen.

oreo03

OG så kommer vi til vinderen. Jeg har brugt Random.org og vinderen blev Kamila, der må siges at være ægte Oreo-fan og havde adskillige Oreo-favoritter og endda også en totebag med Oreos på. I kan i øvrigt få inspiration til jeres egne Oreo-kreationer ved at tjekke kommentarfeltet lige her. Kamila, jeg sender dig en mail! 🙂

Indlægget er sponsoreret af Oreos. Tjek også www.playwithoreo.com for mere Oreospiration (okay, det ord er for egen regning ;-))

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"LAKSESALAT" A LA MEYERS DELI