RADISER OG PERLEBYG I SKØN FORENING
Emilie
Denne her nemme mættende perlebygssalat er en oplagt følgesvend til diverse kød – fx den grillede slags, som den kommende sæson jo byder på så rigeligt af.
- Ca. 3 dl perlebyg
- 5 dl. vand til kogning og lidt salt
- Et bundt radiser
- En håndfuld fintreven lagret Castello gouda, parmesan, primadonna eller anden god tør ost
- En god olivenolie
- Lidt citronsaft og reven skal af en citron
- En stor håndfuld friskhakket persille
- Flagesalt, friskkværnet peber
Perlebyggen koges i ca. 20 minutter eller efter anvisning på pakken, skylles i koldt vand og stilles til side. Radiserne hakkes i tynde skiver, persillen skylles og finthakkes og osten rives. De øvrige ingredienser blandes til en dressing og vendes sammen med perlebyg, radiser, persille og ost. Supplér med lidt ekstra olivenolie, salt og peber efter behov.
Ingen kommentarer endnu