SWEET POTATO FRIES & SNYDE-AIOLI

RADISER OG PERLEBYG I SKØN FORENING

perlebygsalat2
Denne her nemme mættende perlebygssalat er en oplagt følgesvend til diverse kød – fx den grillede slags, som den kommende sæson jo byder på så rigeligt af.

  • Ca. 3 dl perlebyg
  • 5 dl. vand til kogning og lidt salt
  • Et bundt radiser
  • En håndfuld fintreven lagret Castello gouda, parmesan, primadonna eller anden god tør ost
  • En god olivenolie
  • Lidt citronsaft og reven skal af en citron
  • En stor håndfuld friskhakket persille
  • Flagesalt, friskkværnet peber

 

Perlebyggen koges i ca. 20 minutter eller efter anvisning på pakken, skylles i koldt vand og stilles til side. Radiserne hakkes i tynde skiver, persillen skylles og finthakkes og osten rives. De øvrige ingredienser blandes til en dressing og vendes sammen med perlebyg, radiser, persille og ost. Supplér med lidt ekstra olivenolie, salt og peber efter behov.

perlebygsalat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEET POTATO FRIES & SNYDE-AIOLI