SLAGTER-NEMT

HØNSESALAT

kyllingesalat
For at gøre aftensmadsvalget let i en travl hverdag forsøgte vi at indføre det gode gamle 80’er koncept lørdagskylling et par lørdage i løbet af september. Vi har ikke helt holdt ved, men det er sgu smart – og smager godt. Altså især, hvis kyllen er af en god reel øko en-af-slagsen. Det gode ved sådan en lørdagskylle er også, at man ofte har gode rester – og det bør man lave hønsesalat af!

Af den ene omgang kylle-rester blev det til en hønsesalat bestående af:

  • Kylle-rester
  • Et par skefulde yoghurt natural
  • Et par skefulde mayo
  • En lille håndfuld fine ærter fra frost
  • Et finthakket forårsløg
  • En teske dijonsennep
  • Et skvis citronsaft
  • Lidt salt, peber og karry

 

Nå ja, og har du andre rester, som lidt blegselleri, lidt champignon, eller lidt karse til at toppe med, så vil det bestemt heller ikke gøre nogen skade!

Ellers er det bare om at plukke dine kylle-rester i mindre bidder og røre dem med alle ovenstående ingredienser til en god cremet hønsesalat, smide det på et godt stykke ristet rugbrød – og hvis du er i luksushumør, smide et godt stykke bacon på toppen.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLAGTER-NEMT