Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

3 kommentarer

  1. Djuli! Der ser mega smækre ud! Jeg kan ikke se hvilken kransekageopskrift, du har tænkt dig at bruge, men hvis jeg må smide et lille tip, er de her fra blomsterberg helt fænomenale – de bedste kransekager, jeg har lavet og smagt, til trods for det utraditionelle twist. Just FYI 😉 Rigtig godt nytår.
    http://dronningemad.weebly.com/dronningemad/de-bedste-kransekager

  2. Har tit overvejet at prøve mig frem med havtorn. Måske det er denne her vej man skal gå når man er ny med det :-)))

    • Gane & Gaffel

      Det kunne det bestemt godt være! Jeg blev ret begejstret, da jeg så at de kunne købes på frost i fx Kvickly. Så kan man jo forsøge at bruge dem som andre bær, fx smide en håndfuld i sin havregrød om morgenen under opvarmningen. Men de tørrede og honningversionen er også supergode at have på lager, skulle jeg hilse at sige!