ØKO DIY-SNAPS!

KARTOFFELSALAT

kartoffelsalatDe sidste par dages solskin har jo mere end indbudt til sommerlig mad. Derfor fik jeg pludselig en voldsom craving for kartoffelsalat til aftensmaden i går. Det kunne diverse sager i køleskabet heldigvis godt hjælpe med – og jeg fik bikset denne herlige, og en lille smule grønne, kartoffelsalat sammen.

Til to personer:

  • En halv pose/bakke små nye kartofler
  • 1/2 agurk
  • 1/2 bundt grønne asparges
  • Toppen af et salatløg eller to forårsløg
  • 2 blade ramsløg
  • 1 stor spiseske creme fraiche 18 %
  • 1 stor teske mayo
  • 1 teske grov sennep
  • Friskkværnet peber og flagesalt

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, men stadig så der er bid.

Udkern agurken og skær den og asparges i små bidder af ca. 1 cm. Snit løg og ramsløg fint. Vend det grønne med creme fraiche, mayo, sennep og salt + peber. Når kartoflerne er kogte og let afkølede skæres de i kvarte og vendes sammen med alle de øvrige herligheder.

Spises oplagt med en god pølse eller bøf på grillen og lidt grøn salat ‘on the side’!

kartoffelsalat2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØKO DIY-SNAPS!