ULTRANEMME FROKOSTPIZZAER

ISPINDE MOD MADSPILD

ispindemodmadspildNu må I ikke tro, at vi ikke spiser andet end ispinde herhjemme, men bliver simpelthen lige nødt til at slå et slag for, hvordan man kan kreere ultranemme ispinde samtidig med at man undgår træls madspild.

For et par uger siden, da vi en aften var søndagsdovne og hentede indisk take away, var den travle ekspedient kommet til at give vores ordre til kunden før os = mere ventetid til os. Og for at kompensere var hun flink at give os et par mango lassies med på husets regning. Nu smager mango lassies jo ualmindeligt godt – og det var en virkelig fin gestus fra hendes side, men sådan nogle lassies mætter også helt vildt meget, så vi nøjedes med at dele den ene, og for at den anden ikke skulle gå til spilde, hældte vi den i vores isforme. Det blev lige præcis til fire ispinde. Smart og nemt! Får du ikke gratis mango lassies fra din lokale inder, så kan du finde en opskrift på hjemmelavede mango lassies lige her.

ispindemodmadspild2

På samme stop-spild-af-mad konto havde vi den anden dag en god sjat yoghurt tilovers, der med meget hastige skridt, nærmede sig sidste holdbarhedsdato, ligesom vi havde et halvfuldt glas hjemmelavet brombærmarmelade i køleskabet, som vi godt kunne se, ville nå at blive gammel og træt, før vi havde spist marmelademadder nok. Og på den note blendede vi simpelthen marmeladen med vores sjat yoghurt og fik fremtryllet nogle rimelig rare brombær ispinde.

ispindemodmadspild3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ULTRANEMME FROKOSTPIZZAER