ULTRANEMME FROKOSTPIZZAER
I et anarkistisk oprør med en af opskrifterne i vores Aarstiderne kasse, der rummede tortilla-wraps med pulled pork (jeg har efter et par års pulled-fest, opbygget mig et noget anstrengt forhold til denne spise), valgte jeg, at lave tortilla-pizzaer i stedet.
Det er der mange andre, der har fundet på før mig, men det er fand.. nemt, og når ens to-årige datter ææælsker pizza, så er det altså noget af et hit, at kunne fremtrylle SÅ nemme pizzaer på ca. 15 minutter fra start til slut.
Here goes min opskrift/fremgangsmåde til to voksne og ét barn:
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær tre friske tomater i tern og blend dem med lidt god olivenolie, salt, peber og oregano.
- Fordel tomatsaucen i et tyndt lag på tre små tortillaer
- Drys revet ost over (jeg havde en god øko-gouda fra Aarstiderne-kassen) og evt. et drys oregano
- Supplér med øvrig topping (jeg nøjedes med lidt rødløg i skiver til de voksne – barnet fik en plain margarita)
- Bag i ovnen i ca. 8 min. eller til osten bobler og kanten er sprød
- Top evt. den færdige pizza af med parmaskinke og friske krydderurter, alt efter smag og behag.
Og trods barnets noget mystiske look, så VAR pizzaen altså et hit 🙂
Det ser jo SÅ lækkert ud! Og hvor lyder det bare hamrende nemt (: Det skal afprøves!