HAUSGEMACHTE APFELTASCHEN

SOFUS’ FØDSELSDAG

sofusfoedselsdag

De fleste børnefamilier kan sikkert nikke genkendende til, at weekenderne godt kan blive lidt lange, når det kommer til aktivering og underholdning af husstandens mindste beboere.

Især i de lidt køligere måneder, som vi (forhåbentlig) netop har lagt bag os, kan det trække tænder ud at finde på sjov og ballade indendørs, når svømmehallen, biblioteket, LEGO-klodserne, TV’et og iPad’en allerede er godt slidte. Det var derfor også en kærkommen adspredelse og ski..god idé, da “vores” farmor foreslog om vi ikke skulle fejre Ellas yndlings-sovedyrs fødselsdag en søndag i marts.

Ellas yndlings-sovedyr er suttekluden Sofus, som hun har haft siden hun blev født, og den blev således pakket i tasken til fin festivitas hos farmor, der var gået all-in på pynt, flag og gaver til alle deltagere 😉

Til fejringen af Sofus stod den naturligvis på lagkage på den helt simple måde med lagkagebunde (de gode fra Irma!) og kagecreme. Og så fik Ella (og Sofus), ellers lov til at hjælpe med at pynte med jordbær, “slik”, mandariner og des lige på toppen – ført med en hjælpende hånd fra mor og farmor.

Ella havde en fest – gaver, fødselsdag og fine sugerør er generelt bare et HIT, når man er to år. Farmor havde opfundet en god undskyldning for at overøse barnebarnet med sødt og gaver, og forældrene kunne ellers bare nyde et underholdt og glad barn en god lang eftermiddag. Så hermed den fine idé givet videre!

Kan afsløre at “vi” allerede glæder os til at fejre Ellas andet yndlings-sovedyr ‘Hunni VovVovs’ fødselsdag snarest. Det er vel lidt ligesom dagligvarehandlens fødselsdagsfejringer – det behøves der jo ikke nødvendigvis at gå et helt regulært menneske-år imellem 😉

sofusfoedselsdag2 sofusfoedselsdag3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAUSGEMACHTE APFELTASCHEN