CROISSANT-KÆRLIGHED

DØDE BILLEDER, NYE BILLEDER OG OLDEMORS APPELSINKAGE

appelsinkage02

Som en del af jer nok har bemærket, og som flere af jer også har gjort os opmærksomme på, så er der en stor del af billederne i vores gamle indlæg, der er “døde”. Sagen er den, at vi i sin tid brugte en side, der hedder Photobucket som billedarkiv, og via links kunne billederne så vises på bloggen. Desværre har Photobucket lavet deres system om, så man nu skal betale (alt for) mange penge, hvis ens billeder skal vises på en anden side end Photobuckets.

Derfor er Emilie og jeg nu i gang med det meget langsommelige arbejde med at genfinde og indsætte billeder i alle gamle indlæg. For at være ærlig så er det egentlig ikke det fedeste at bruge sin sparsomme blogtid på. Det ville jo være noget sjovere at bruge selvsamme tid på at skrive nye indlæg. Men altså.. Det er på den anden side også en meget hyggelig trip down memory lane, og man bliver mindet om alle mulige og umulige ting man har kokkereret og spist. Men altså.. det er lidt af en proces. Og vi HÅBER, at vi kan finde alle billederne… Hav tålmodighed med os 🙂

appelsinkage03 appelsinkage05

Et af de indlæg, hvor det ikke kan betale sig at genfinde det gamle billede, er Lises opskrift på oldemors appelsinkage. Det er en af de opskrifter på bloggen, som bon’er ud ret højt på listen over mest læste indlæg. Jeg gætter på, at der er en del af jer, der har bookmarket den eller søger den frem fra tid til anden, når nogen skal forkæles med kage. Og det giver ret god mening, for det er en seriøst. god. kage. Snasket men frisk i det! Og nem at bage!

Det gamle billede på indlægget ydede dog på ingen måde kagen retfærdighed: Et hurtigt snapshot ind i ovnen med gulligt lys og blot et smugkig til kagen. Derfor tog jeg det på mig at bage kagen og knipse nogle nye og lidt mere vellignende billeder af kagen. Resultatet ses ovenfor – og i det oprindelige indlæg selvfølgelig.

Det kan i øvrigt klart anbefales, som Lise også tipper om, at man laver dobbeltportion af sukkerlagen!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CROISSANT-KÆRLIGHED