Svenske kötbullar

Spaghetti Carbonara

Verdens bedste opfindelse, der kan kurere alverdens dårligdomme, fra tømmermænd til kærestesorger!

Tror Spaghetti Carbonara må kvalificere til at være en af bloggens kollektive livretter – jeg er vild med en kombi med både æg og lidt fløde, men en ren ægge-carbo er også et hit – måske Julie kan lokkes til at poste hendes ægge-version en dag…

Til 2 personer

ca. 300 g. tør pasta – penne eller spaghetti
4 æggeblommer (pasteuriserede)
2 spsk. fløde
50 g. friskreven parmesan + ekstra til pynt (og ikke noget med at snyde med det der pose-parmesan!)
150 g. bacon (gerne Irmas den tykke i skiver)
Salt og friskkværnet peber
Bredbladet persille

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken i rigeligt vand tilsat salt og olie. Steg bacon på en pande i mellemtiden og rør æg og fløde sammen med parmesan, salt og peber.

Når spaghettien er kogt, drænes den i en sigte – lad stå et øjeblik og vend sammen med bacon + fedt. Tag gryden af blusset og vend æggemassen i – dette trin kræver lidt øvelse for at æggene ikke koagulerer og bliver til røræg – men legerer fint om pastaen. Det vigtigste er at holde gryden fra blusset og vende forsigtigt rundt i massen. Drys derefter med kværnet peber, friskhakket persille, lidt ekstra parmesan og server!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svenske kötbullar