Spaghetti Carbonara

Verdens bedste kniv

Min mor og hendes kæreste flyttede til Schweiz for et par år siden, og det har siden da naturligvis ført til en del rejser til alpelandet, og skønne supermarkeder (bare meget sjovere at handle mad i Sydeuropa end herhjemme). Udover at købe – og spise – mig fattig i chokolade, gruyere og bundnerfleisch (schweizisk bresaola) sælger den lokale Coop også de helt fantastiske Victorianox knive.

Og det er simpelthen verdens bedste kniv – så er det sagt! De koster ca. 30 kr. og skærer igennem alt mellem himmel og jord –  tomater, løg, røde bøffer, boller – og en enkelt finger af og til. Knivene kan herhjemme købes i Irmas butikker.

2 kommentarer

 • Helle

  ENIG – de må være verdens bedste steak-knive, især til prisen!

  De Irma’er, jeg har i nærheden, har dem dog desværre ikke længere. Ved du, om de helt er udgået af sortimentet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Helle – lige netop! Nu du skriver det, er det faktisk lang tid siden, at jeg har set dem i en Irma – så det kan da godt være, at de er røget ud af sortimentet! Hvis du bor i København er jeg dog ret sikker på at jeg spottede dem i HWL i Kødbyen før jul – det kan altid være et forsøg værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti Carbonara