Ris a la mande med appelsinindkog

Sneak peak fra Marokko

Af Emilie

Som Julie har løftet sløret for, har Lise og jeg haft snabelskoene på, og fejret nytår i Marrakesh – en rigtig skøn rejseoplevelse, og vi havde set frem til lækker marokkansk mad – det må dog siges, at vi ikke rigtigt var heldige at finde særligt fantastiske kulinariske oplevelser på byens restauranter, selvom vi gjorde hvad vi kunne.

Maden på restauranterne var over en bred kam stort set smagsløs, meget mystisk, da vi på byens markeder kunne få lækre oliven, saltsyltede citroner og eksotiske krydderier…

Skuffelserne over maden afholdte os dog ikke fra at hive kameraerne frem – her kommer et sneak peak fra vores marokkanske madoplevelser – flere følger, når resten af billederne har været en tur gennem photoshop.

Første frokost i Marokko: Kefta (kødboller) og spejlæg!

En anden klassiker i det marokkanske køkken - Tagine med kød (tror det var lam) og dadler

Markedsstand der sælger frisk appelsin - og grapejuice til ca. 2-6 kr for et glas!

Seje, sprøde, friterede og salte - marokkanske doughnuts - what's not to love!!

Fransk frokost på Paul i Marrakeshs Ville Nouvelle

Mer frokost fra Paul - sesambagt chevre chaude

Oliven ad libitum ( og citroner på glas i baggrunden) - mums!

Krydderihylden i Netto bliver aldrig det samme igen...

 

1 kommentar

  • Dorte

    De der marrokanske doughnuts ser jo fabelagtige ud – det lyder så lækkert med sødt og salt – og fedt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ris a la mande med appelsinindkog