O-NI-GI-RI

Ummm…Kiin Kiin!

Af: Lise

I december var jeg så heldig at være på Kiin Kiin til julefrokost med fem dejlige damer. Og trods mange læste og personligt overleverede anmeldelser, så formåede de at efterleve alle disse roser og mere til. Det var intet mindre end fantastisk! Jeg synes nemlig, at der er lidt for langt mellem snapsene i det københavnske café- og restaurantliv, og det var derfor meget forfriskende at komme et sted hen, der i den grad sparkede benene væk under mig – I’m in love!

Den store menu koster 775 kr. Hertil kommer en vinmenu på 675 kr. eller en juice/sodavand/kold the menu til 315 kr. Men hvis man forsøger at holde økonomien bare lidt nede, kan det sagtens anbefales at tage kolde øl til hele menuen. Kiin Kiin har samarbejdet med det unge bryggeri Mikeller (grundlagt af Kristian Klarup Keller og Mikkel Borg Bjergsøe i 2006 – se www.mikkeller.dk). Øllen er frisk, citrus-agtig og elegant til de forskellige smagsnuancer i maden.

Det er svært at yde maden retfærdighed ved simple beskrivelser. Udover selvfølgelig maden som den primære del, var det også en helhedsoplevelse at være på besøg i Kiin Kiins meget hyggelige rum. Søde og opmærksomme tjenere, en helt igennem usnobbet attitude og en ejer, som er tilstede blandt sine gæster.

Maden spændte fra små gadekøkken-agtige hapsere til overdådige tallerkner, hvor tørisen bølgede ud over bordet og det der sjove knasesukker, fik desserten til at lave minieksplosioner i munden.

Selvfølgelig er det lidt ekstravagant at spise på Kiin Kiin, det koster lidt mere, end hvad man kan få de sædvanlige tre retter for på en af de forskellige bistroer i København. Men jeg vil anbefale at springe et par af de billigere middage over og i stedet lægge pengene hos en smagsoplevelse udover det almindelige hos Kiin Kiin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

O-NI-GI-RI