Hotel Saxkjøbing

Easy-peasy-bønnesalat

Af Julie

SalatVil bare lige vise hvad jeg har fået til aftensmad. Kom til at arbejde lidt længe og var godt gammeldags skrupsulten på vejen hjem. Havde brug for noget hurtigt og godt. Vi havde en rest butterbeans i køleren, som jeg tænkte, at jeg hellere måtte bruge. De blev så mixet med rød peberfrugt, lækre tomater (san Marzano, som faktisk smagte af noget -jaij), avokado og lidt frisk koriander. Saften fra en halv lime, god olivenolie, salt, peber. Bum. 20 minutter efter jeg kom prustende ind af døren (vi bor på en bakke på 4. sal – jeeez!) sad jeg og spiste god aftensmad. Hurra og tadaa!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Saxkjøbing