Oh Frankieboy!

Ka’ de li’ østers?

Af Julie

Kassen med østersDet kan jeg åbenbart! I onsdags var jeg til middag hos min gode ven og hans kæreste sammen med en veninde. Udover lækre fiskefrikadeller, tangsalat og hjemmelavet remo, diskede de også op med friske franske østers. Lidt af en surprise (udtales fransk selvfølgelig) sådan en almindelig onsdag aften – i al fald i min verden!

Sesam luk dig op!Der var blevet forhåndsresearchet på youtube og østersene blev ”elegant” åbnet med en køkkensaks – de er nogle genstridige små sataner.

Så er der linet op!Nu med løg!Der var varierende grimasser rundt om bordet, da fadet blev serveret. Men alle smagte (undtagen Ella. Det er ok – hun bliver snart 1 år) Vi squeezede lidt citronsaft på og så var det bare lige ned i løgneren. Anden runde fik et lille drys finthakket rødløg. Det var superlækkert med det ekstra lille knas uden at løget gik for meget i klinch med havsmagen.

Jeg tror, at østers for mig kan sammenlignes lidt med sushi. Det er en smag og en konsistens man lige skal vænne sig til, men så åbner der sig altså også en helt ny verden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh Frankieboy!