Blomsterbergs kanelsnegle

KAGEPAUSE PAUSEKAGE

Af Julie

SÅ er jeg tilbage fra en absolut fantastisk tur til Indien. Vi var af sted i to uger og nød varmen, lyset, vandet og eventyrerne. Og maden! Der kommer et indlæg om den indiske mad, men allerede nu kan jeg afsløre, at mit møde denne gang var noget lykkeligere end sidste år, hvor jeg også var i Indien..

Jeg er dog helt og aldeles balret efter turen. Går kold mentalt kl. 20 og fysisk senest kl. 22. Men det går vel over!  (ik??!) I aften har jeg endelig fået pakket ud og sidder nu og slapper den. Min kæreste har været så ualmindeligt rar, at købe kager til aftenteen.

De er fra Grannys House i Søborg, som jeg har hørt meget godt om – og jeg må sige, at de to kager på min tallerken gør det rigtig rigtig godt! Det kan vist ikke være sidste gang, at jeg skal have kage derfra!

 

2 kommentarer

  • Anna

    Mmm…………. Kaaaage!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kage er bomben. Nu får jeg helt lyst til at spise dem igen. Gid man lige kunne spole tilbage! (Det er nok nemmere at købe dem igen?)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomsterbergs kanelsnegle