Mens vi venter på sommeren...

Sticks n’ Sushi Tivoli Hotel

Af Emilie

Havde æren af at fejre året der var gået med et par kolleger her for et par uger siden – og eftersom jeg havde givet mig selv ansvaret for arrangementet, faldt valget på en tur til det nye Tivoli hotels Sticks n’ Sushi, som jeg havde hørt meget mægtigt godt om.

Nu er der jo ikke den store forskel på maden fra den ene Sticks n’ Sushi til den næste, men tror alligevel, at jeg har fundet min favorit! På toppen af byen med udsigt over havnen og Københavns tårne føles det bare en anelse mere New Yorker lækkert at indtage sin sushi her, end på kædens ellers andre fine locations.
Alt fra det skøre neonagtige lys i elevatoren til toiletterne og tagterassen (det blir godt til sommer!) er gennemført tjekket, og sushien er lækker som altid.

Især kan jeg anbefale deres Ebi hapsere – en lille tempuraagtig indbagt rejebid, der var virkelig lækre som en let starter inden man kaster sig over risruller, makier og sticks.

En hyggelig lille gimmick, der også gør denne Sticks skønnende end de andre, er “gyngerne” i den ene ende af restauranten, hvor man to og to kan sidde med udsigten over vandet og dele en kaffe eller grøn te – et oplagt hit efter shoppingtur med veninderne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi venter på sommeren...