Weekend overlevelse

Ikea og kötbullar

Af Julie

Heja Sverige

Jeps! Er netop kommet baksende op af trappen med gardiner én masse og stor blå pose. Turen gik i aften til Ikea sammen med en yndlings-ikea-veninde. Vi elskede at tage i Ikea da vi var yngre og rode rundt i alle de ting, man faktisk havde råd til. Og drømme om hvordan det hele skulle se ud, når man flyttede hjemmefra.

Dog blev jeg bekendt med at min Ikea-veninde ikke havde smagt Ikeas kötbullar og jeg var så flink at vise hende vejen i dag. For mig hænger Ikea og kötbullar nærmest uløseligt sammen i dag. Det er sådan et meget rar tradition at stikke forbi og køre nogle boller af kød ned, når man nu alligevel næsten er i Sverige.

kötbullarOg det smagte altså godt. Jojo det er noget tungt stads. Jojo det skal lige efterkrydres og jojo det kan næsten ikke blive mere kantine-agtigt. Men en flødet sauce, kød og tyttebærsylt kan altså et eller andet sammen.. Og så for sølle 39 kr. er det jo svært at beklage sig.

Vi fandt et par æblemost uden konserveringmidler, sukker og vand. De smagte af søde æbler. Ahm.

2 gange kantinemad


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend overlevelse