Rar risotto med asparges

Italiensk bonderet og desperado-semi-freddo

Af Julie

italiensk bonderetSådan så min frokost ud i dag. Jeg har arbejdet hjemme, da jeg havde en fysioterapi-tid midt på dagen og syntes at det ville være lidt for bøvlet at pendulere mellem NV og indre by det meste af dagen. Frokosten i dag blev derfor omformede rester af en italiensk bonderet vi fik i går. I går var der både pølse og flæsk i, men en rå pølse, der har kogt i 2 timer er altså knap så fotogen (øh.. ikke at retten er så flot uden?)! Den smagte nu fantastisk sammen med kålen, bønnerne og fenniklen.

pasta ala selvimportI dag var al kødet væk og jeg valgte derfor at spæde op med små pastaer, som jeg selv har importeret fra Rom. De har en sjov konsistens, men er rigtig gode til supper og sammenkog.

desperado-semi-freddoHer til eftermiddag opstod min krops sædvanlige og ubønhørlige kalden på sødt. Der er lav skabsbeholdning hvad det angår, så jeg gjorde som jeg så ofte gør: Bikser noget sammen! Tænkte at jeg lige måtte vise jer min lille desperado-kreation, så den slags også er repræsenteret her på bloggen. Her er det en rest skyr, der er blevet mikset med frosne hindbær, lidt honning, citronsaft og lidt hjemmegjort vanillesukker. Det er meget work with what you got agtigt og bare lavet direkte i skyr-bøtten. Det smager faktisk ret dejligt (især når det indtages i fuld sol på altanen) og kvæler trangen til sødt (så længe det varer!).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rar risotto med asparges