Toaaast i søndagssolskin
Af Emilie
Mmmm – parisertoasts må være den rene folkeskole nostalgi – og i mit tilfælde især svømmehals-nostalgi, da toast var et fast indlæg efter enhver søndagstur til svømmehallen. I dag er det stadig ultimativ weekendforkælelse, som jeg bare engang imellem må lave – dog oftere efter en tur i byen end en tur i svømmehallen.
En egentlig opskrift er vist ikke nødvendig (selvom Jamie Oliver vist også kan hjælpe på den front..), men her lidt fifs:
Brug gode råvarer – på billedet er vi ude i RvH brød fra Reinh van Hauen bageren, tyndskåret god italiensk skinke (ville også være perfekt med skiver fra en hel kogt skinke) og en dansk mellemfed skæreost.
Hvis toasten skal peppes op, kan man tilføje lidt dijon sennep. Maille’s med estragon er god. Udover almindelig ost kan emmentaler, brie eller gruyere også altid anbefales, ligesom både friske og semidried tomater og lidt rødløg er lækre tilføjelser.
Og skal det hele gøres værdigt til gæster, kunne man servere med en grøn salat vendt i dijon, olie og citron dressing.
Ingen kommentarer endnu