Mormor mad

Investering(er)

Af Julie

aarstiderne/shoeshibarJaij! Jeg har fået min første kasse fra Aarstiderne! Har drømt om det i lang tid, men hverken på SU eller dagpenge, synes jeg lige, at der var plads til det i budgettet. Nu er jeg begyndt at få løn og vil gerne bruge noget af den på at spise bedre. Vi har et ret lavt madbudget her i huset, hvilket kun kan lade sig gøre, hvis man tænker sig om, når man køber ind, ikke lader sig friste i det uendelige og vigtigst af alt, ikke smider mad ud! Jeg hader faktisk at smide mad og vi gemmer til tider nogle meget små rester, men de er altid gode som snacks eller som en del af et nyt måltid.

Nåh, det var jo ikke lige det, det skulle handle om, men summa summarum: Som nyslået lønmodtager vil jeg gerne bruge nogle flere penge på at få nogle gode råvarer og her synes jeg at Aarstiderne er et rigtig godt bud. Det er supernemt og sikke en luksus at få leveret sine varer foran hoveddøren! Det kan jeg hurtigt vænne mig til.

Når man bor i lejlighed skal man sende en opgangsnøgle ind til Aarstiderne, som de arkiverer under ens kundenummer. Det er egentlig nøglespørgsmålet, der har forsinket mit aarstiderne-abonnement, fordi jeg ikke havde fået tjekket op på hvordan det hele foregik og syntes at det virkede uoverskueligt. Står du med samme følelse, kan jeg orientere dig om, at det ikke er spor besværligt, så kom bare i gang :-).

Torsdag fik vi første levering. Jeg gik og var helt spændt hele dagen (lidt mærkeligt måske, kan ikke gøre for det). Jeg har valgt KUK-kassen, som står for kassen uden kartofler, og har bestilt den til at komme hver anden uge. So far er jeg meget meget tilfreds med ordningen. Alle grøntsager var i fin form og smager altså helt fantastisk. Gulerødderne – nogle ordentlige basser – smagte af hjemmedyrkning ala min morfars fra haven: Ren sommer og nostalgi. Tomaterne var et kapitel for sig. Spiste de sidste to i nat, da jeg kom hjem fra fest. De var superfaste og spændstige i kødet, som også var meget tykkere end på mange andre tomater, jeg har spist. Asparges og østershatte kom i risottoen  her til aften og var også tip-top. Derudover var der en grapefrugt, spidskål, squash, frisk hvidløg og broccoli (og måske noget mere).

Jeg glæder mig til at smage det friske hvidløg, det er noget nyt for mig. Og så glæder jeg mig til næste kasse. Jeg er ikke sikker på at vi kan nøjes med en hver anden uge..

Ved siden af kan i også lige se en anden investering. Lækre no-fuss støvler fra Shoeshibar, som jeg også er helt pjattet med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mormor mad