Investering(er)

Kokosvand!

Vita Coco på fiks forårsbaggrundVar lige et squiz forbi Irma i morges for at købe mælk til min the og faldt her over en kokosvand. Som nogle af jer måske husker, var jeg meget begejstret for de friske kokosnødder i Indien, så jeg tænkte at jeg lige måtte se om denne kartonversion kunne noget.

Der har så vidt jeg ved været en del fuzz omkring kokosvand, der bliver rost for at være supersundt og hollywoods spændstige damer har startet en hel kokosbølge. Du kan læse mere om det lige her.

Lidt af alt det sunde smarte kartonkokosen kanHer kan du læse lidt af alt det gode og sunde kokos’en kan. Elektrolytter og potassium. Javel javel. Det er vist noget med ioner!

Jeg drak den på kontoret i dag, da jeg var ved at køre helt flad i eftermiddags (Og det var ret flad – har kriller i halsen og antydningen af en stoppet næse – det føles som om der er en forkølelse under opsejling – pis). Og hvordan var den så.. Not bad. Tror det for mange vil være det man kalder en acquired taste – altså noget man skal vænne sig lidt til. Den er ligesom vand, bare lidt sød og lidt sur. For mig tror jeg, at det at have smagt ”the real deal”, gjorde at kartonkokos’en smagte lidt af Indien og derfor var en fin oplevelse.

Dog syntes jeg altså ikke den levede op til de friske af slagsen, det var som om at den havde en eller anden lille bismag, som jeg mistænkte indpakningen for at give (hvilket jeg selvfølgelig ikke aner om er rigtigt). Men altså alt i alt: Ganske udmærket – og vist nok ret sundt. Jeg kan måske se en fidus i det for dem der gerne vil spare lidt på det tilsatte sukker osv., for det smager lidt som en slags saftevand 🙂

2 kommentarer

 • Nikita

  Hvor fandt du den/Hvor kan de købes? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Nikita. Den her fandt jeg i Irma, men har for nyligt set at Tiger vist også har nogle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Investering(er)