Mellemmåltid: bananmad
Haps haps. Ikke underligt at jeg tit finder krummer under alle papirerne på mit skrivebord.
Af Julie
Sådan ser et typisk mellemmåltid på job ud for mig. Synes det er hårdt at holde helt til frokost (som jeg faktisk spiser allerede 11.30!) og maven begynder også tit at knurre om eftermiddagen. Så er det jo et hit at have et ordentligt læs knækbrød i skuffen (jeg er fan af Wasa’s Husman eller alternativt Rågi) og lidt smør i køleren. Mandag og onsdag får vi firmafrugt, så der er der fin lejlighed til en bananmad. Det er næsten som at være barn igen, hvor jeg også spiste rosinmadder (også med smør forstås). Til gengæld var sukkermadder totalt ukendt land for mig indtil jeg tog på højskole i Jylland. Det er nu også primært bananmadderne der har holdt ved. Mhhh.
Kære Julie
Har du set min bananmad ? 🙂
http://anneauchocolat.dk/?p=459
Alt godt,
Anne