Chili con carne med guacamole

Nu er det her: gaffelkortet!

Vi har tilføjet en ny feature til vores lille blog. Nemlig et oversigtskort over de steder, vi har anmeldt. Øverst finder du en ny side, der (sjovt nok) hedder Gaffelkortet. Herigennem kan du komme til vores kort og klikke dig rundt mellem de forskellige markeringer. Klikker du på en markering får du en ultrakort beskrivelse af stedet, adressen samt et link til vores anmeldelse.

Vi arbejder på at få kortet ind på selve siden, men indtil da må I nøjes med et link. Hver gang vi anmelder et nyt sted, lægger vi det ind på kortet, så vi med tiden får oparbejdet et kort med fyldig guidance til forskellige spisesteder.

Vi håber kortet kan bruges til at opdage nye spisesteder i København og omegn – måske lige i nærheden af dig 🙂

Håber i har haft en dejlig solskinssøndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili con carne med guacamole