Ahaaa!

Spire spire spire

Af Julie

kørvel

Kørvel ved at sætte sig på en del af altankassen.

til spiringTo slags tomater og salatbladsbasilikum spirer indenfor.

persilleBredbladet persille – eller er det korianderen – der vokser højt over bilerne.

purløgFor et par uger siden opdagede vi purløget fra sidste år, der var dukket op igen.. Det gør mine blødkogte æg så glade. Til venstre er jordbær fra Clausens forældres have.

mynteMynten her nuppede jeg med hjem fra sommerhuset, der havde den bredt sig udover det hele og min mor havde lige givet den en lektion med hakken. Her må den gerne gå amok. Mmhh mynte! Til venstre en falden afstikker fra kæmpeplante, der (forhåbentlig) får nyt liv i ny potte.

Jaij.. Se lige alt det grønne, der er på vej op. Jeg har altid været sådan en der kunne få selv en kaktus til at tørste ihjel, men Clausen har indviet mig i planternes univers og jeg er begyndt at blive helt overbegejstret af at se, at noget gror. Det er altså livsbekræftende på en helt særlig måde (føler mig meget gammel, når jeg begejstres over natur, er jeg den eneste der har det sådan?). Og så er det jo bare endnu bedre, når det er noget, der kan spises.

I år er anden sommer med vores altan og den bliver udnyttet til det sidste til krydderurter og andet godt. I år har vi opgraderet og nu spirer tomater, chili og græskar også med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ahaaa!