Når man nu ikke ejer en opvasker...

Breizh Cafe – pandekager i Paris

æg og hvid asparges i skøn harmoniAf Julie

Jeg havde faktisk læst om Breizh Cafe på www.parisblog.dk, som jeg havde støvsuget for restaurantanbefalinger kort før afgang til skønne Paris. Men jeg forstod på deres anbefaling, at det var svært at få et bord, så jeg havde droppet at skrive navn og adresse ned. Første hele dag i Paris, netop som vi begyndte at tale om frokost stod vi lige pludselig foran Breizh – jeg syntes sådan at det lidt specielle navn virkede bekendt, så jeg stak lige hovedet inden for og jo, den var god nok. Lækkert pandekagested OG de havde et enkelt bord ledigt i solen (dog i begrænset tid, men nok til at smage en pandekage hver).

Den søde tjener var hurtig til at foreslå et par af dagens specials – og var ikke bange for at sige, hvilken en der var hendes yndlings. Det kan jeg altså meget godt lide – så længe det ikke bliver anmassende. Vi endte med at dele to af dagens specials – begge med asparges i hovedrollen.

galette med røget andebryst og aspargesDen ene med hvide asparges, røget andebryst og et spejlet æg

galette med æg, asparges og chorizoDen anden med både hvide og grønne asparges, tomater, æg og finthakket chorizo.

Ahmmmm hvor var de bare fantastiske. Jeg har aldrig fået den slags pandekager før (de stammer vist fra Bretagne). Mørke, smågrove og saltede. Sprøde med småhuller i. Og så pakket sammen så fyldet bliver vist frem i midten.

økojuiceKommer du forbi Paris, så stik lige forbi Breizh Cafe, ik. Men bestil hellere et bord (et råd der kan bredes ud til stort set alle gode steder i Paris – så er det sagt!).

Her: 109, Rue Vieille du Temple. Paris

2 kommentarer

 • Hanne Nymann

  La Galette i København kan anbefales hvis man savner disse bretonske pandekager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Hanne. Jeg har godt hørt om det, men aldrig fået prøvet La Galette. Det må helt sikke på to-eat-listen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man nu ikke ejer en opvasker...