Skøn rejebisque

Gå agurk i Paris

farlig agurkFarlig agurk!

Af Julie

Bonsoir alle sammen! Jeg er lige kommet hjem fra Paris og har spist noget virkelig dejlig mad, som jeg vil dele med jer over det næste stykke tid. Dog fik vi også spist nogle jordbær skyllet i vandhanevand, hvilket har resulteret i maveonde og hjemmedag i dag.. Jeg har i dag følt mig cirka som denne agurk ser ud – lidt bange og lille, som samtidig viser tænder og er lidt sur!

(Håber virkelig ikke det er mig, der bare ser ansigter over det hele (på kirken, i asfalten, på jordskokken og nu indeni agurken), men at i godt kan følge mig lidt.)

Vender snart tilbage med mere brugbare indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn rejebisque