Franske fristelser

Morning time Mimosa

Af Julie

Skulle ud og finde en gave til min nevø i torsdags og udnyttede at jeg nåede i butikkerne før de lukkede for første gang i noget tid nu. Faldt over dvd’en med den fantastiske titel. Den handler tilsyneladende om 4 rige mænd, der beslutter sig for at æde sig ihjel! Den har været nomineret til de gyldne palmer. For 35 kroner røg den med hjem.

Jeg fik også tanket op på min yndlingsthe Morning Time fra Pukka, som jeg allerede har skrevet om her. I Helsemin har de altid 3 for 100, hvilket er det bedste tilbud jeg indtil videre har fundet på Pukka the – og så har Helsemin åbent helt til kl. 19. Hurra!

Sidst men ikke mindst slog jeg lige mine klør i Chanels nye neglelak Mimosa. Selv synes jeg den er rigtig fin, men har stort set kun fået mærkelige kommentarer på den ala: “Det ligner snot” og “har du spist karryret med fingrene”. Pf! Må se at få mig en mere fashionable omgangskreds!

 

2 kommentarer

 • Kia

  Haha, Julie.

  Kender det alt for godt med den ufashionable omgangskreds med de alt for sjove kommentarer – Måske vi to skulle gå ud? Det virker som om vi forstår hinanden.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kia, jeg tror helt sikkert vi skal gå ud! Rart med en åndsfælle.. Hvis du altså også kan klare et par neonpink sandaler – de hev overvældende meget opmærksomhed hjem på job i dag 🙂

   Julie/Gane&Gaffel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Franske fristelser