Flæsk og fuldskab

Når man nu ikke ejer en opvasker…

Af Emilie

…Kan man i det mindste købe sig nogle pæne viskestykker, så det ikke skal være så mægtigt surt med den opvask der.

Viskestykker er jo egentlig en sjov ting, for jo pænere de er, jo dårligere til at udføre deres opgave er de ofte. De bedste viskestykker i mit køkken har i hvert fald indtil nu været de velkendte hvide og blåstribede, der kan købes i de fleste supermarkeder… Men er faldet over disse pæne og indtil videre også brugbare viskestykker fra Scholten og Baijings for Hay. En pakke med to kostede vist ca. 120 kr – og der er vist en 6-8 forskellige designs at vælge imellem, så måske man skulle være lidt oprydningsagtig og smide alle andre ud og få lavet sig en samling…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæsk og fuldskab