Boller i karry

Toast igen igen – og igen

Af Emilie

Jeg ved godt jeg allerede har skrevet om toastens vidunderlige evner til at kurere tømmermænd, men blir lige nødt til at supplere med lidt flere toast-indlæg. Har dog for ikke at spamme for meget, valgt at kombinere min toast-glæde i et samlet toast-indlæg.

For det første vil jeg gerne lige vise denne lille fine toastanretning, den stod på for et par uger siden – godt Van Hauen brød smurt med hjemmerørt dijonnaise, tyndtskåret skinke fra slagteren og svensk prästost – serveret sammen med en caprese af bøffelmozzerella, tomater fra stilk og lidt olivenolie og balsamico – uhmm – det kan man da godt byde gæster på!

Den anden toast-fortælling er faktisk forklædt som en anmeldelse. Mødtes med nogle venner en lørdag formiddag på den hyggelige Lyst i Jægersborggade, hvor den stod på lemon sodavand og bezzerwizzer – og selvom jeg egentlig havde spist morgenmad, kom jeg til at hoppe på en omgang toast – her på Meyers gode brød og serveret med en lækker hvidløgsdressing og sennep on the side! Tror ikke serveringen kostede meget mere end 60 kr – og det er rigeligt til at være godt gammeldags frokost-mæt.

Og så tjek lige de fine lamper i loftet – ren tivolistemning på Nørrebro.

4 kommentarer

 • Marie

  Det ser dælme lækkert ud! MEN jeg fik også en toast på Lyst for noget tid siden, ikke med skinke, men med kylling og den var så dårlig! Man havde simpelthen valgt at overhælde hele anretningen med en tyk og klistret omgang balsamico. Øv! Kunne slet ikke smage toasten, så nu ved jeg ihvertfald at det må være den anden udgave jeg vælger næste gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie. Ej det lyder da ikke særligt lækkert, det du har været udsat for.. Og ikke særligt toast-agtigt! Du må teste den klassiske næste gang – det vil jeg også gøre.. Til gengæld spiste jeg en cookie derfra i går. Og den var slet ikke dårlig! Salt og sød med chokolade i.
   -Julie/G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare GODT ud 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Birthe.
   Ja jeg ville heller ikke have noget i mod at indtage sådan en toast eller to. Sidder faktisk lige og er sulten og kunne godt være mere end klar på en toast.. Efter mental gennemgang af køleskabets indhold må jeg dog konstatere at det vil blive en vegetar-sag og det ved jeg ikke om er helt optimalt?!
   Julie/Gane&Gaffel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boller i karry